Våra tränare

Grigori Beskin

Grigori är FFF:s huvudtränare och övergripande ansvarig för vår verksamhet. Han är från Israel och fäktar i deras landslag som tog EM-silver i lagvärja 2022. Med sin internationella erfarenhet som aktiv fäktare bidrar han med perspektiv och spetskunskap till alla våra fäktare.

Natalia Beskin

Natalia kommer från Ukraina, där hon var landslagfäktare och tränare i Dynamo Club Kyiv som är fäktskola för olympisk reserv i Ukraina. Här på FFF är hon ansvarig för vår barn- och ungdoms-verksamhet samt genomför gruppträningspass och ger lektioner.

Benedict Chambers

Ben kommer från Irland där han tävlade för Salles des Armes Duffy. Har tränat andra sedan han var 15, både på Irland och vid University of Connecticut. På FFF fokuserar han på ungdomar och juniorer.

Philip Wallenius

Philip är tränare för vuxengrupper i sabel och värja samt för en ungdomssabelgrupp. Han är utbildad av Thierry Trottein och vid Section Paloise, en av Frankrikes bästa sabelklubbar.

Johan de Jong Skierus

Johan ansvarar för vuxna motionärsfäktare i föreningen och utbildar både på sabel och värja. Han är även sabelansvarig i landslagsledningen och är utbildad i sabel av tvåfaldiga OS-medaljören Ioan Pop.

Robert Brolin

Robert är tränare på FFF med fokus på u13 och u15. Han är idrottslärare och har vid sidan av detta tränat fäktande barn, ungdomar och juniorer under många år. Han var också med i svenska landslaget i över tio år.
Miguel Rodrigues Medina

Miguel Rodriguez Medina

Fäktmästare Miguel Rodriguez Medina är född i Mexico City. Han examinerades som Maître d’Armes och är professor från the British Academy of Fencing. På FFF har han ansvaret för träning och lektionering av veteraner, och vissa ungdomar.

Hjälptränare

Utöver våra huvudtränare har vi ett flertal hjälptränare. Hjälptränarna har en viktig roll att assistera våra huvudtränare i framförallt våra ungdomsgrupper för att på så vis kunna hålla hög kvalitet i träningen. 

De är också bra förebilder för våra yngre. Flera av våra duktigaste juniorfäktare är, eller har varit hjälptränare.