Andrés Lagerlöf

Ordförande

Jag började fäkta på FFF 1977 och med undantag för två år när jag bodde utomlands har FFF varit min fäktklubb. Klubben har varit mitt andra hem där jag har flera av mina bästa vänner. Tillsammans med Tor är jag Sportchef på klubben.

Jeannette Runold

Ledamot

Jag började med fäktning 1973 och tränar fortfarande på måndagar. Jag har en dotter och en son som fäktar och en bror som vann OS, för att inte tala om min mamma som höll ordning på FFF som sekreterare – så jag växte upp med FFF. Kort sagt, mitt engagemang för FFF är passionerat.

Tor Forsse

Ledamot

Jag har fäktat på FFF sedan 1984 och varit med i kadett-, junior- och seniorlandslaget i herrvärja. Med lång erfarenhet av elitidrott och gräsrotsidrott och mitt yrke som idrottslärare på gymnasiet i 20 år bidrar jag som Sportchef på klubben.

Per Sandgren

Ledamot

Jag är motionsfäktare och fäktar ett par dagar i veckan. Jag har en son, Jona, som tidigare fäktat på FFF. Sport har alltid varit en viktig del av mitt liv, där jag främst ägnat mig åt bandy och fotboll och jag har även studerat diverse kurser på GIH. Min roll i styrelsen är att jag är sekreterare och ansvarar för bl.a. utbildningsfrågor. Att ha förmånen att fäkta och vara verksam på FFF är livskvalitet!

Peter Franzén

Ledamot

Det var OS-tävlingarna 1984 som väckte mitt intresse för fäktning. Av olika skäl kom det dock att dröja till 2008 innan jag började fäkta, så det var i alla fall inte ett förhastat beslut. Jag tränar ett par gånger i veckan och tävlar någon gång emellanåt. Till vardags jobbar jag med utveckling av IT-system.

Beatrice Feuk Dahlström

Ledamot

Min relation till fäktning kommer främst från att vara stödjande förälder till min son som fäktat på FFF sedan 2014. Allt från att peppa, bre mackor till domarna, torka tårar och mata med kexchoklad i småbitar mellan matcherna. Professionellt har jag lång erfarenhet av att vara strategisk-, varumärkes- och digital konsult, samt av olika typer ledarbefattningar.

Eva-Karin Gedeon

Ledamot

Jag började fäkta som barn, men hästar, andra sporter och rock n´roll kom i vägen. Dock fanns alltid minnet av att fäktning är en kul sport att hålla på med. 2020 började jag igen och det var så roligt som jag mindes det! Jag är med i styrelsen i form av förälder till en nybörjare, glad motionär och sabelfäktare.

Carl-Johan Wiman

Suppleant

Joanna Magnusson

Suppleant

Revisorer

C-H Wendt

Revisor

Yvonne Hanses Fagell

Revisor

Jan Tivenius

Revisorssuppleant

Valberedningen

Fredrik Eriksson

Ordförande

Anne Hommik

Ledamot

Philip Wallenius

Ledamot