info@fff-faktning.se

Tränare


GRIGORI BESKIN
Värja

Grigori är FFF:s huvudtränare och har övergripande ansvarig för vår verksamhet. Han är från Israel och fäktar i deras landslag med sikte på nästa OS. Med sin internationella erfarenhet bidrar han med perspektiv och spetskunskap till de mest ambitiösa fäktarna.


NATALIA BESKIN
Värja

Natalia kommer från Kiev, där hon var fäktare och tränare inom i barn- och ungdomsfäktningen i klubben Dynamo Club Kiev. Här på FFF är hon ansvarig tränare för ungdomar.

Thierry Trottein


THIERRY TROTTEIN
Fäktmästare

Thierry examinerades som Maître d’Armes i Paris och blev fransk mästare både som junior och senior på sabel innan han redan som 21-åring började som tränare. Han har sedan 2002 varit huvudtränare på FFF, men har nu dragit ner sin tid som pensionär.


MIGUEL RODRIGUEZ MEDINA
Värja

Fäktmästare Miguel Rodriguez Medina är född i Mexico City. Han examinerades som Maître d’Armes och är professor of the British Academy of Fencing. På FFF har han ansvaret för träning och lektionering av veteraner, och vissa ungdomar.

Benedict Chambers


BENEDICT CHAMBERS
Värja

Benedict kommer från Irland där han tävlade för Salles des Armes Duffy. Han har tränat andra sedan han var 15 år på Irland och vid University of Connecticut. På FFF fokuserar han på ungdomar och juniorer.


JOHAN DE JONG SKIERUS
Sabel

Johan ansvarar för vuxna motionärsfäktare i föreningen och utbildar både på sabel och värja. Han är även förbundskapten i Sverige i sabel, och är utbildad i sabel av tvåfaldiga OS-medaljören Ioan Pop.


ROBERT BROLIN
Värja

Robert är tränare på FFF med fokus på u13 och u15. Han idrottslärare och har vid sidan av detta tränat fäktande barn, ungdomar och juniorer under många år. Han har också varit en i del av det svenska landslaget i över tio år.


PHILIP WALLENIUS
Sabel

Philip är tränare för vuxengrupper i sabel och värja samt för en ungdomssabelgrupp. Philip är utbildad av Thierry Trottein och vid Section Paloise, en av Frankrikes bästa sabelklubbar. 

Translate »