info@fff-faktning.se

Börja Fäkta

I början

av varje termin anordnar vi gratis prova på tillfällen för ungdomar och vuxna i vår fäktsal på Döbelnsgatan 60. Du får låna fäktutrustning men behöver ta med dig långa träningsbyxor och träningsskor med ljus sula. Maila din anmälan till nedanstående adresser och ange namn, adress, komplett födelsenummer, telefon samt målsman om du är under 18 år. Registration 9-16 years anmalan@fff-faktning.se Registration 17-99 years skierus@hotmail.com

Nybörjare

Som nybörjare får du lära dig grunderna i fäktning, att sätta en stöt och försvara dig mot motståndaren och utveckla din snabbhet, koordination och kondition. Till kursen behöver du långa träningsbyxor och träningsskor med ljus sula. Övrig utrustning lånar vi ut den första terminen. Anmälan till nybörjarkursen är bindande. Alla anmälningar bekräftas via mail. Nybörjarkurser startar andra veckan i september samt i januari.

Fortsättning

När du har lärt dig grunderna i fäktning flyttas du upp i någon av våra fortsättningsgrupper. Var du hamnar beror på dina ambitioner, dina kunskaper och hur långt du har utvecklats som fäktare.

Elitfäktning

Klubben satsar hårt på elitträning för både juniorer och seniorer. På FFF tränar en stor del av den svenska värjeliten – både damer och herrar.

Motionsfäktning

Det här är gruppen för dig som är över 14 år och inte vill satsa på fäktning på elitnivå. Gruppen består av fäktare på många olika nivåer. Allt från elitfäktare som har dragit ner på ambitionsnivån till fäktare som “bara” tycker fäktning är det roligaste som finns.

FFF har en aktiv veterangrupp

I denna ingår dels äldre fäktare angelägna om att fortsätta, dels aktiva pensionärer (i princip 60+) som vill prova på eller återuppta vår härliga sport. Information kan erhållas genom Ulf Lewin, ulf@lewin.nu, 076 -760 26 00.

Translate »