info@fff-faktning.se

Styrelsen

FFF

Andrés Gomez Lagerlöf – Inaktiv

Ordförande

Jag började fäkta på FFF 1977 och med undantag för två år när jag bodde utomlands har FFF varit min fäktningsklubb. Klubben har varit mitt andra hem där jag har flera av mina bästa vänner. Som ordförande vill jag att alla medlemmar ska trivas och ges möjlighet att utvecklas till sin fulla potential både som fäktare, kamrater och människor

Anneli Strand

Vice Ordförande

Att se fäktning vid OS i Peking 2008 var startskottet för fäktning i vår familj. Snart hittade vi FFF och efter det blev jag fäktförälder och är nu engagerad i klubben genom olika uppgifter. 

annelistrand1@gmail.com

Jeannette Runold

Ledamot

Jag började med fäktning 1973 och tränar fortfarande på måndagar. Jag har en dotter och en son som fäktar och en bror som vann OS, för att inte tala om min mamma som höll ordning på FFF som sekreterare – så jag växte upp med FFF. Kort sagt, mitt engagemang för FFF är passionerat.

jeannette@runold.se

Tor Forsse

Ledamot

Jag har fäktat på FFF sedan 1984 och varit med i kadett-, junior- och seniorlandslaget i Herrvärja. Med lång erfarenhet av elitidrott och gräsrotsidrott och mitt yrke som idrottslärare på gymnasiet i 20 år bidrar jag som Sportchef på klubben.

forsse.tor@gmail.com 

Karsten Kaping

ledamot

Tidigare elitfäktare i värja med både nationella och internationella meriter. Jobbar som specialistfysioterapeut med inriktning på idrottsmedicin och ortopedi. Har stor erfarenhet av träningsutveckling och skaderehabilitering. Har tidigare arbetat för Sveriges olympiska kommitté med ansvar i topp- och talangprogrammet. Hjälpte idrottare i olika discipliner gå från skada till både VM och olympiska medaljer. Är tillsammans med Tor Sportchef.

karsten.kaping@rehabtjanst.se 

Per Håkans

Ledamot

Jag började fäkta 1978 i Örebro och efter en flytt till Stockholm fäktade jag på FFF i några år på 90 -talet. Idag är jag motionsfäktare på klubben och har även en dotter som har hittat sporten, det ger oss mycket glädje tillsammans. I mitt yrke arbetar jag med kommunikationsfrågor.

hakansper@gmail.com 

Monica Nilsson Bäckström

Ledamot

monnilsson@hotmail.com

Per Sandgren

Suppleant

Jag har tränat i tio år och fäktar ett par dagar i veckan. Har en 23-årig son, Jona, som också fäktar i klubben och ibland tränar vi tillsammans det är Lycka! Sport har alltid varit en viktig del av mitt liv, där jag främst ägnade mig åt bandy och fotboll. Att kunna fäkta på FFF är livskvalitet!

per.sandgren@psau.nu 

Sophie Haarlem

Suppleant

Jag har fäktat sedan 1991 och var en del av seniorlandslaget i damsvärd i många år med de flera starter i EM och VM. Håller även tränarkurser i fäktning, riktade mot både bredd och elit. Har lett utbildningsgrupper i olika former och har tidigare styrelserfarenhet från Svenska Fäktförbundet.

sophiehaarlem@hotmail.com


Valberedningen

Fredrik Eriksson

Ordförande

Joseph Renda

Ledamot

Julia Lindgren

Ledamot

Translate »